Sponsoring

Waarom zou u met ons scheep gaan?

De publieke belangstelling voor de afgelopen seizoenen van Oorverblindend getuigt van een brede interesse van het Gentse publiek voor een initiatief als het onze.

De concertenreeks richt zich tot beperkte groepen (max. 250 personen) om de interactie mogelijk en doeltreffend te maken.

Het zijn knusse evenementen waar de verbondenheid met muziek en zijn uitvoerders niet gehinderd wordt door de drukte van een anonieme grote toeloop. Na elk concert is er mogelijkheid tot persoonlijke ontmoeting met de muzikanten op een gezellige babbel bij een gratis drankje.

Laagdrempelig en toch intens; een weekafsluiter die beklijft.


Praktisch:

U kan ons op verschillende manieren steunen:

  • ​aankoop van een aantal kaarten per concert (18 euro per kaart in voorverkoop) voor uw klanten of medewerkers;
  • sponsoring van één concert waarbij uw (firma)naam vermeld wordt op de affiche en in het programmaboekje.
  • een exclusiviteitsformule (peterschap) voor een of ander concert waarbij uw firmanaam en logo exclusief vermeld wordt op affiches en in het programmaboekje en uw firma zich zo kenbaar kan maken.

Varianten op deze formules (u wenst een groot aantal vrijkaarten; u wenst uw genodigden na het concert op meer dan alleen een drankje te vergasten; u wenst hen een blijvend aandenken te schenken; ...) zijn bespreekbaar met Chris Van Breen die instaat voor de praktische organisatie en ondersteuning van de concerten.

Uw klanten en/of medewerkers zullen aangenaam verrast zijn door uw uitnodiging voor dit kleinschalige, maar kwalitatief hoogstaande culturele event. We verwelkomen uw gasten graag op onze concerten en beloven hen in de watten te leggen.